Home
       Producten      Onze passie       Evenement       Agenda       Contact


Onze passie


Uit de jarenlange liefde voor koffie en onze rijke ervaring in verschillende gebieden van de horeca hebben wij onze droom verwezenlijkt. Een koffiebar op wielen. Het is voor ons belangrijk om onze klanten een hoge-kwaliteit koffie te kunnen bieden en kunnen genieten van onze verschillende soorten thee.

De unieke uitstraling van onze Volkswagen T2 bus uit 1978 is met oog voor detail en de diverse en creatieve steun van vrienden gemaakt.

Onze Volkswagen T2 bus uit 1978 hebben we voorzien van hoogwaardige espressoapparatuur. In het hart van onze bus maken wij gebruik van de beste en meest stijlvolle koffie machines van Faema.
We kunnen koffie, espresso en thee serveren en voor de maximale smaak werken wij alleen met versgemalen koffiebonen. Zo serveert u koffie en thee zoals het hoort te smaken op uw evenement!

Onze bus
In de jaren vijftig van de vorige eeuw maakte vw importeur Pon een schetsje voor de vw fabriek met het verzoek of ze naast de alom bekende kever geen busje/transporter konden maken.
Een tijdje later werd de T1 (Transporter 1) in productie genomen. Nu 60 jaar later zijn de T1 en T2 busjes ware collectors items geworden.
Geliefd door velen en voor veel doeleinden ingezet. Campers, verhuisbusjes, personenvervoer en sinds 2014 is onze Camper ook te gebruiken als koffiebar.