Home
       Producten      Onze passie       Evenement       Agenda       Contact


Producten


Bij de Koffiehalte heeft u keuze uit verschillende producten.

Onze Koffie
Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse Espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt?
Het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden.
De zorgvuldige selectie van alleen de beste ruwe, groene koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffie branden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken, creŽren een unieke espresso om van te genieten:
Segafredo Zanetti - il vero espresso italiano

Onze Koffie wordt geserveerd in alle gangbare varianten:

Espresso
De Italianen zijn wereldwijd erkend voor hun expertise in espresso. Zij zijn de eersten die mengsels van koffie aan het begin van de eeuw hebben ontworpen. Een espresso bestaat uit 2 essentiŽle elementen, dat wil zeggen een geleerde huwelijk van bonen en de unieke knowhow van de Italiaanse brander.

Cappuccino
De naam komt van de Italiaanse cappuccino, de kapucijner monnik met zijn kap, misschien voor de kleur van de jurk, of zelfs voor de kap van schuimende melk.

Cafe latte
Een latte (uit de Italiaanse CaffŤ latte of caffellatte, letterlijk "koffie [en] melk) is een drank gemaakt met de espressokoffie en gestoomde melk.

Onze Thee
Melanges is een frans woord wat in het nederlands letterlijk vertaald kan worden naar mengsel. Thee melanges zijn dus thee mengsels. Wat in moderne taal vaak uitgesproken wordt als gemixte theeŽn.
Thee melanges zijn theesoorten zoals zwarte, witte en pu-erh die gemengd worden met andere theesoorten, uit verschillende landen en gebieden. Op deze manier kunnen verschillende smaken worden samengesteld en kan worden ingespeeld op de behoefte van de consument.
Er zijn zeven hoofd theesoorten waarvan zes afkomstig van de bladeren van de thee plant genaamd camillia sinensis. Deze zes theesoorten kunnen uitgroeien tot duizenden variŽteiten. Deze variŽteiten noemen we melanges of gearomatiseerde theesoorten.

Onze Thee wordt geserveerd in de meest voorkomende melanges,

Kies uit verschillende smaken, waaronder kaneel, moroco, aardbei, ceylon, earl grey, green tea lemon grass, peppermint en english blend.

Onze Frisdranken
Wij serveren diverse frisdranken van de bekende merken.

Onze Koeken
Brownies
Gevulde koeken
Appelkoeken

Lolly's