Home
       Producten      Onze passie       Evenement       Agenda       Contact


e
venement


U kunt gebruik maken van onze service en de bus is flexibel in gebruik, Onze service is inzetbaar voor maximaal 250 personen.
Bruiloften, beurzen, bedrijfsfeesten, evenementen en partijen: met onze mobiele espressobar kunt u echte verse koffie in een stijlvolle entourage serveren. Ook kleinschalige evenementen en partijen, zoals verjaardagen en recepties, behoren tot de mogelijkheden.

Maatwerk
Elk evenement heeft verschillende wensen. Wij sluiten hier graag op aan en werken vanuit uw wens. Wanneer u geen zorgen wilt hebben over de kwaliteit van uw Koffie en Thee dan kunnen wij de espressobar compleet leveren met personeel, koffie en thee gevuld rijden we naar u toe en voorzien gedurende de afgesproken tijd uw gasten van heerlijke Koffie en Thee.
Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden: u kunt de espressobar bijvoorbeeld een dagdeel huren waarbij we onbeperkt koffie en thee schenken; u kunt de bar inclusief een echte Barista huren.
Ook kunnen we onze bus inzetten voor reclame en publiciteitsdoeleinden. Flyeren, productsampling, de bus voorzien van magneetplaten met uw bedrijfslogo. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Onze prijzen variŽren, afhankelijk van gevraagde assortiment voor het door u gewenste evenement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of kom eens een lekker kopje koffie proberen op een van de evenementen waar we de komende tijd staan.